Sculptural

The waterfall sculpture and stream was created as part of an art programme Landscape: bringing the outside in with a design to enhance the entrance space of the Cancer & Haematology Centre, Churchill Hospital, Oxford. Collaborating with Harry Cardross, Tony Sandles hand-crafted and installed the 5 metre tall cascades of vertical layered glass, which is lit from above. Coursing through a bed of pebbles, the meandering kiln-formed glass stream, backed with a reflective coloured film gives the impression of water shimmering in the sunlight. Some of our other projects include: a stacked glass mantelpiece supported by kiln-formed glass columns filled with pebbles; champagne bottle sculpture in a stairwell; glass waterfall feature 3.5 metre high with a kiln-formed basin, and a stacked glass table.